Vinterskolens undervisere

 

Maria Nielsen


Mit navn er Maria Nielsen og jeg er 24 år gammel. Jeg har undervist på Vinterskolen siden 2010 i både show og performance, samt hiphop/House.
Jeg har en 1årig danseuddannelse, samt 10 års erfaring med dans på Nyborg Voldspils Vinterskole. Ud over at undervise har jeg medvirket på Nyborg voldspils scener i ca. 12 år både på og bag scenen.
Jeg læser til dagligt til psykomotorisk terapeut, som er forståelsen af at arbejde med både krop og psyke samtidig, som jeg bruger delelementer af i min undervisning.
Min undervisning bygger op omkring teknik, forståelse for dansens verden, sammenhold og samarbejde. I undervisningen laver vi også koreografier, som både har udtryk og glæde. Jeg går meget op i at børnene har det sjovt og lærer noget nyt hver gang, at de både får udfordringer, men samtidig gode oplevelser ved dansens verden. Jeg glæder mig til endnu et dejligt år på Vinterskolen.
Ud over at være underviser er jeg vinterskoleleder og har den primære kontakt til underviser og forældre, så på vinterskolens vegne glæder vi os alle til endnu en fantastisk sæson, men alle de danseglade børn og unge :) 


Frederikke Rasmussen

Frederikke er 20 år og har lige afsluttet sin studentereksamen denne sommer, på uddannelsen FLOW. 
Frederikke har danset i 10 år ved bl.a Nyborg Voldspil og Musicaltalentskolen Nyborg. Desuden har hun deltaget i diverse musicals siden hun var 8 år.
Frederikke har tidligere undervist de yngste piger i dans på vinterskolen.
 

Louise Villing


Mit navn er Louise Villing, jeg er 22 år gammel. Jeg bor til dagligt i Odense sammen med min kæreste og arbejder i H&M. Til februar skal jeg i gang med at læse til socialrådgiver.
Jeg har 16 års danseerfaring inden for både showdance, hiphop, house, moderne og klassisk ballet. Jeg har danset på OSF i Odense siden jeg var 7 år gammel, hvor jeg primært har arbejdet med showdance. Jeg har samtidig med min show træning danset house og hip hop på Allingham.  Da jeg var 15 år besluttede jeg mig for at prøve noget helt nyt og søgte ind på Det kongelige teaters balletskole i Odense. Der gik jeg et år, hvor den klassiske ballet var mit fokus område men fik også træning i moderne dans.
De sidste par år har jeg danset show og performance dans samt undervist hos Otterup ungdomsteater, hvor jeg har været koreograf på deres forestillinger i to år. I sommers var jeg selv på scenen som danser i Atlantis på Nyborg Vold.
Min hensigt med mine hold er, at eleverne skal have en god grund teknik som de kan bruge når de skal lære koreografier. Jeg går meget op i at man skal have det sjovt og være glad når man er til træning.